Среќата ги прати храбрите и лудите

7 јули, 20110
Среќата ги прати храбрите и лудите

Дека некои луѓе имаат повеќе среќа отколку памет, се докажува и со ова видео, каде дечкото сакаше да ги фасцинира посетителите на една плажа во Калифорнија.

По долго размислување, тој реши да скокне во морето од карпа висока 30 метри.

Но, она што започна како откачен потфат, замалку ќе завршеше кобно, бидејќи дечкото удри во ивицата на карпата, се преврте и падна во вода.

Посетителите останаа зачудени дури и откако тој се појави на површина и доплива до копното како ништо да не се случило.

http://www.youtube.com/watch?v=77vGCWWGgwY&feature=player_embedded

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma