Сте виделе ли зелена река?! Добар трип во секој случај! :)

24 октомври, 20110
5305331294_1c13a2a5c4_z

На 29-ти декември 2010, водата во Голдстрим Парк ( Канада ) наеднаш стана неонски зелена. Истрагата утврди дека не се работи за токсични субстанци, Па веројатно станува збор за некаква шега…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi