Стховите на John Lennon за песната “Lucy in the Sky With Diamonds” продадени за преку 237.000 долари

18 мај, 20110
john lennon

Стиховите за песната “Lucy in the Sky With Diamonds”, напишани од John Lennon уште во 1967 година, се продадени денес и тоа по цена од преку 237.000 долари на аукција во Лос Анџелес.

Парчето хартија на кое е рачно напишан текстот на песната, а одзади скица на која се гледаат четири личности, е продадено за огромна сума, за која не се очекуваше дека ќе се постигне на претходно најавената аукција.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi