Тарзан се искачил на планина, одејќи по кабелот од жичарницата:)) А Тарзан a Чита:)))

24 август, 20110
Untitled-0

Фреди Нок, е вешт акробат, кој успешно се искачил на врвот на планината Зугспице во јужна Баварија. Но искачувањето до врвот само по себе и не е никој успех, се додека не напоменеме дека Нок се искачил на планината одејќи по главните сајли на жичарницата цели 3 километри. Исто така треба да се напомене дека Нок се искачил без заштитна опрема и не бил врзан со помаошна сајла.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi