Технологија на дисперзија на облаците

6 мај, 20110
Cloud dispersal 2

Технологијата за создавање поволни временски услови за време на јавни прослави, потпчно, дисперзија, растурање на облаците, беше развиена во Русија во 1990 година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi