Тејлор Свифт, благодарна ќерка

15 април, 20110
Taylor+Swift

Тејлор Свифт дека влезе во светот на возрасните докажа и со својата последна постапка. Таа купи имот за своите родители вреден 1,4 милиони долари, кој располага со 5.000 квадратни метри, а се наоѓа во Лос Анџелес.

Незнаев како поинаку да им заблагодарам за времето кога тие мене ми помагаа и ми овозможија да го имам она што сега го постигнав, изјавила Тејлор.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma