Тест на новото Ferrari FF пред новинарите од целиот свет

23 март, 20110
1

Се е подготвено за почетокот на тестирањето на новиот Ferrari  FF со V12 мотор пред новинарите од целиот свет. Тестот ќе се одржи на планината Dolomites, во Италија на висина од 2,350 метри каде спицијално за ова тестирање била подготвена патека од снег и лед . Големо задоволство да го следат ова тестирање ќе имаат околу 200 новинари од Италија и од целиот свет. Поради недостапните услови на планината Dolomites двете Ferrari FF биле донесени со хелихоптер од стрна на Италијанската армија.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi