Том Хенкс изгуби правен спор вреден 3 милиони долари

26 мај, 20110
tom-hanks01

Пред десет години една компанија изградила имот за славниот актер Том Хенкс и неговата сопруга Рита Вилсон. Откогаш е почнат и судскиот спор бидејќи се смета дека имотот е граден со многу неправилности.

По десет години судења конечно е донесена одлука која не е во корист на Том Хенкс. Тој освен тоа што не го добил спорот вреден 3 милиони долари ќе мора да ги плати судските трошоци.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma