Топ 10 Фејсбук страни со највеќе членови

29 јули, 20110

Фејсбук е страна каде луѓе со заеднички интереси и коментари се среќаваат секој ден.

Колку повеќе членови и пријатели толку си популарен, неизбежен тренд на денешницата.

Еве топ 10 страни кои имаат убедливо највеќе членови

10. Shakira – 23,420,532

9. Linkin Park – 24,358,691

8. Family Guy – 26,770,895

7. Rihanna – 27,099,796

6. YouTube – 28,529,395

5. Michael Jackson – 29,943,669

4. Lady Gaga – 30,234,141


3. Eminem – 30,441,370

2. Facebook – 35,493,772

1. Texas Hold’em Poker – 38,611,522

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi