Топ 10 креативни тен – тетоважи

9 август, 20110

Сакаш да се тетовираш, но се предомсилуваш заради болниот процес или дека ќе остане таму долгорочно?

Еве идеална идеја и решение и за двете дилеми, посебно што место игла и мастило се користи соларната енергија.

Искористи го сонцето и плажата, се што треба е добра идеја и трпение на сонце.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi