Топ дестинации за секс-туризам

11 март, 20110
bordell

Додека некои размислуваат за тоа каде да го поминат летувањето, одбираат најдобри дестинации за море, плажа…некои размислуваат за одморот поинаку. Веќе се почесто се бираат дестинации кои нудат најдобар секс туризам. На листата за најдобри дестинации кои го нудат тоа се:

1.Bankok, Тајланд

Во секој бар во Банкок, има келнерки кои воедно се и гоу гоу танчерки и нудат сексуални услуги кои ги наплаќаат. Но, доколку сакате да ангажирате ваква девојка треба да платите такса на локалот, која е фиксна, а цената за услугата ја одредува девојката.

2. Nye County, Невада

На само два часа возење од Лас Вегас се наоѓа ова место кое обилува со луксузни бордели. Друго нешто по кое ова место е познато е тоа дека проституцијата е легализирана.

3. Carson City, Невада

Ова е местото познато по најлуксузните бордели.

4. Queensland, Австралија

И тука проституцијата и јавните куќи се легализирани, ова место има преку 25 бордели.

5. Victoria, Австралија

Борделите и разните агенции за ескорт се легализирани. Тука се наоѓаат 95 јавни куќи со лиценца и над 200 помали секс “претпријатија”.

6. Manila, Филипини

Слично како и на Тајланд, и тука девојките од баровите нудат секс услуги. На мајците кои ги носат пишува bargirl, а тоа значи и дека овие девојки редовно прават ХИВ тестирања како и на други полови болест. И во овој случај се плаќа провизија на барот.

7. Амстердам

Амстердам, е познат како еден од најубавите големи градови. На оваа лисат се наоѓа поради легалната проституција и бордели. На многу културен начин продаваат љубов, девојки кои седат на излозите од борделите, кафе шоповите и слично. Во Амстрдам е легализирана и хомосексуалноста. Па и проституцијата и од овој вид е лесно достапна.

8. Швајцарија

Швајцарските бордели важат за најлуксузни и најдискретни во светот.

9. Прага

Во Прага сексуални услуги освен што се нудат во борделите исто така има и многу девојки кои се огласуваат во весниците. Има околу 10.000 проститутки кои работат самостојно.

10. Канада

Тука борделите не се легални, но проституцијата е легална. Дозволено е проститутките да бараат клиенти на јавни места. Можно е договарање и преку интернет и телефон.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi