Троглава Lady Gaga

13 мај, 20110
naslovna gaga

Уште ова го немавме видено од lady Gaga. На најновото издание на азиското издание на магазинот V, Lady Gaga ја краси насловната. На оваа фотографија таа има три глави. На едната изгледа речиси нормално, на втората е полу роботска, а третата е футуристичка.

Во продолжение ви нудиме дел од сликите од едиторијалот кои се најдоа токму во овој магазин.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi