Туѓман и Милошевиќ биле полубраќа?

24 јуни, 20110
tugmanmiloshevik

Во Србија последниве десетина години, многу се пишуваше за Јосип Броз Тито. Очигледно “стариот” оставил сериозен впечаток на главите на многумина интелектуални и квази интелектуални ликови во Белград. Еден од многуте трачеви или вистини, кој знае, е и трачот за татковството на двајцата најголеми протагонисти во Балканските војни од 90-те. Имено, Јосип Броз, кој сите знаеме каков мераклија бил за жени ги “ створил “ и двајцата мажишта од Србија и Хрватска. Ако е од стариот, и премногу е. Ние ќе следиме и понатаму што се ќе се пишува за него низ регионот и навремено ќе Ве известуваме за сите пикантерии поврзани со неговото име. Повеќе од јасно е дека, сексуалниот живот на повеќемина претседатели низ светот, последен излегува на виделина. Сеуште јавно не разбравме што Милошевиќ и Туѓман “ работеле “ на тој план, ама за Кенеди и Јосип Броз, очигледно и нов фељтон ќе мораме да измислиме!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma