Веќе лансирана козметичката линија на Салма Хајек:)…е не!? :) Ќе му ја мисли

29 август, 20110
nuance-salma-hyek

Како што споменавме претходно оваа година, Салма Хајек работи на создавње на нова линија на козметички призводи. Иако нејзините колешки најчесто се задоволуваат само со парфем со своето име, новиот проект на Салма би требали да достигне продажба од околу 35 милиони долари само за првата година.

Линијата, “Nuance by Sala Hayek” која требаше да биде продавана само во CVS продавниците, конечно е достапна секаде!

Колекцијата вклучува make up прозиводи за нега на кожа и коса, за помалку од 20 долари!

-Отсекогаш сакав да го направам ова, бидејќи мојата баба беше вистинска убавица… почина на 96 години, без ниедна брчка. Мојата мајка, исто така има прекрасна кожа…ние имеме семејни рецепти за убавина, изјавува Салма.

Некои од домашните состојки, Салма ги користи во новите производи, а во зависнот од вложеното време и енергија во новиот проект, успехот очигледно нема да изостане!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma