Вежби за продолжување на пенисот

2 јуни, 20110
uti

Арапска техника

Оваа вежба ја зголемува циркулацијата на крвта во пенисот. По неколку месеци вежбање пенисот се зголемува. Вежбање е потребно секој ден во почетокот по 10 минути, постепено зголемувајќи, а на крајот доволно е по 30 минути во денот. За вежбата потребно е малку вазелин или бебешко масло.Во текот на вежбата не треба да лежите, заради гравитацијата која пречи на изведбата на вежбата.

Овој метод е постар од еден век, и дава вистински резултати, еректилното ниво се зголемува, пенисот е во подобра форма, тврдат научниците. Вежбата вклучува масажа на пенисот која треба да ја започнете од коренот па полека движејќи се кон врвот. При тоа употребувајте го лубрикантот, вазелинот или бебешкото масло. Масажата треба да биде бавна. По извесен период ќе се појават мали црвени дамки, кои се добар знак. Тие се јавуваат како последица на експанзија на циркулацијата.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi