Видео: Ајкула која јаде од рацете на една жена

2 јуни, 20110
Видео: Ајкула која јаде од рацете на една жена

Австралијанката Валери Тејлор, која е експерт за ајкули без страв храни ајкули давајќи им да ја земат храната од нејзините раце. Тие јадат риба, додека таа ги гали по главата.

Погледнете како валери ги припитомила големите ѕверки.

http://www.youtube.com/watch?v=ocnSGeBLW5s&feature=player_embedded

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort - Korsan taksi -

https://finandearth.com/