Видео: Lady Gaga како Марија Магдалена

6 мај, 20110
Видео: Lady Gaga како Марија Магдалена

Во новиот видео запис на Lady Gaga за песната “Judas” таа ја има улогата на Марија Магдалена. Исус е актерот John Leguizamo од филмот “Step up”, а Јуда го глуми актерот Norman Reedus од серијата”Hawaii Five –O”. John дури на главата ја носи круната на Исус, направена од трња додека се вози на моторот со својот бенд.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi