ВИДЕО: Ленин дава знаци на живот

25 мај, 20110
tn

Не знаеме колку снимката е автентична, но можете да го погледнете видеото и да видите како Ленин ја поместува главата и ги поткрева рацете. Некои велат дека се работи за добра монтажа, но мислам дека подобро е да го погледнете видеото и сами да процените.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma