ВИДЕО: Што е тоа што го вознемири цело соседство?

1 ноември, 20110
ВИДЕО: Што е тоа што го вознемири цело соседство?

Според неофицијалните извештаи, на 28 октомври над градот Ксалап во Мексико е забележано непознато летало која ги вознемирило животните, домашните миленичиња, но и мештаните.

Мештаните приметиле дека се случува нешто необично кога ги виделе реакциите на своите домашни миленичиња, кои, наводно, не престанале да лаат, и гледале во небото.

Иако од прво не виделе ништо необично, набрзо над местото се појавило едно светло, а после него и три светла распоредени во облик на триаголник.

Настанот е забележен на камера, а сеуште се претпоставува за каков летечки објект станува збор. За сега се укажува на уште еден на НЛО, бидејќи и сличните објекти кои до сега се појавуваа останаа неидентификувани.

Секако, се смета дека станува збор за вонземјански летала или воени прототипи кои се темелат на вонземјанска технологија, но за оваа теорија сеуште не постојат сигурни докази. Снимката на необичниот објект можете да ја погледнете овде:

httpv://www.youtube.com/watch?v=BIHdwddGN6k

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi