Видео: Запросувањата немаат секогаш среќен крај!

20 декември, 20110
Видео: Запросувањата немаат секогаш среќен крај!

Некои  мажи се подготвени да направат се и сешто само за да ја освојат раката на љубената, па затоа се трудат да ја запросат нанајспектакуларен начин, но некогаш тоа може да им се одбие од глава.

Таков е примеров со овој млад дечко, кој сигурно не очекуваше ваков одоговор…

httpv://www.youtube.com/watch?v=LXcAKtZy8_E

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma