Вистинската “заспана убавица“

9 март, 20110
zaspanaubavica

Иако нејзините пријатели веќе почнале да ја нарекуваат “заспаната убавица“, но животот на 15 годишната Луиз Бал не е бајка. Девојчето од Англија едноставно може да заспие и да не се разбуди и две недели од својот сон. Овој редок синдром на болест кај Луиз бил дијагностициран во 2008 година, откако прележала тежок грип. Докторите ден денеска незнаат која е причината за појавување на оваа болест кај англичанката, ниту пак како да се излечи овој синдром.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi