Внимателно на Facebook

11 март, 20110
facebook

Најново нешто кое е поврзано со вирусите, кои може да ја оневозможат работатат и функцијата на вашите компјутери е вирусот со наслов Чарли Шин е мртов. Ова секако не е вистина, но доколку забележите порака со текс “Ексклузивно”, “RIP”, или “Breaking news”, и доколку кликнете на пораката ќе ве однесе на непостоечки сајт каде ќе ја прочитате веста за смртта на актерот, за тоа дека е пронајден мртов во неговата вила…

Овој вирус најбрзо се шири и зема замав преку Facebook, но и преку Twitter. Чарли Шин сеуште нема искоментирано за насловот на вирусот кој го содржи и неговото име.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi