Во Финска се врати старата добра проверена Руска мода :)))

21 октомври, 20110
naslovna

Во Финска, луѓето обично не обрнуваат многу внимание на облеката. Поголемиот дел немаат чувство за стил и естетика, но сепак пресудете сами.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi