Во Србија, полицијата објавила видео со жешки сцени на интернет

9 март, 20110
policijata-objavuva-seks-na-internet

Полицаец од Србија снимал пар кој имал секс на паркингот на Белградска арена, и снимката ја објавил на интернет. Снимката е направена пред неколку месеци, но вчера беше покренета постапка за да утврди кој од полицијата ја објавил снимката на интернет. Оние кои практикуваат секс на јавно место неможе да бидат казнети по ниеден закон во Србија, но може да одговараат за нарушување јавниот ред и мир. Во овој случај казнет ќе биде и полицаецот кој ја објавил снимката на интернет.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi