Војна на автоматите

20 јуни, 20110
Војна на автоматите

Една од најтешките работи во анимацијата е да се направат неживит објекти живи, да им се даде личност и карактеристичност. Скот Тирауф успеа во тоа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort - Korsan taksi -

https://finandearth.com/