Затореници танцуваат за “This is it”

17 мај, 20110
Затореници танцуваат за “This is it”

Затворениците од Кебу провинцискиот затвор во Филипини,  беа посетени од долгогодишниот кореограф на Мајкл Џексон, Травис Пејн, кој ги научи затворениците да танцуваат на дел од настапите од  “This is it”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma