Земјо отвори се голтни ме! :) Пазете може да ви се оствари! :)

16 август, 20110
zemja-naslovna

Сигурно барем еднаш во животот сте посакале од срам да ве проголта земјата. Но пазете што посакувате бидејќи желбата може и да ви се исполни.

Тоа е јасно видливо на сликата која ви ја прикажуваме, а во која можете да се уверите дека се настанати големи дупки во земјата кои настанале сосема изненадно, главно се должи на ефектите од подводни води и слични процеси.

Други пак настанале од човековата активност, и така тие се некои од наголемите дупки на планетава длабоки стотина метри. Сепак без разлика дали настанале случајно или намерно , ќе се согласите дека тие изгледаат импресивно па дури и застрашувачки.

Значи, следниот пат кога ќе посакате да ве проголта земјата добро размислете дали тоа е најдобрата можност , бидејќи не знаете што ве чека на дното на длабоката и мрачна дупка.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber

- Roblox Vega X Exploit