Змија касна девојка на холандско реално шоу

28 март, 20110
zmijarealnoshou

http://www.youtube.com/watch?v=FJCsK-w6POo&feature=player_embedded

Во едно холандско реално шоу “вистински девојки во џунгла“, змија касна една од девојките, поради што таа завршила во болница. Фаталната епизода е снимена, бидејќи пред натпреварувањето била ставена кутија во која се наоѓала змијата, а една од девојките го прифатила предизивикот и ја отворила.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi