Зошто големите гради се толку привлечни за мажите?

3 мај, 20110
boobs2

Повеќето мажи тешко може да го оттргнат погледот од големите гради, а тоа е сосем природно. На мажите големите гради им се привлечни затоа што ги асоцираат на мајчинство. Барем на потсвесно ниво.

Но интересна е студијата спроведена од страна на д-р Grazyna Jasienska, која откри дека жените со поголеми гради имаат три пати поголеми шасни да забременат. Можеби мажите навистина ја замислуваат девојката со глеми гради како мајка на нивните деца?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi