Мујо и Фата во Лондон

30 јануари, 20120

Мујо и Фата во Лондон фаќаат такси, а возачот ги прашува:

– Where are you coming from?

– Мујо: From Bosna!

– Фата: Што вика?

– Мујо: Прашува од каде сме, му викам од Босна.

– Таксистот: Which town?

– Мујо: Sarajevo.

– Фата: Што вика?

– Мујо: Прашува од кој град сме, му викам од Сарајево.

– Таксистот: I had the worst sex in Sarajevo!

– Фата: Што вика?

– Мујо: Вика дека те знае. :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma