5 евра кабина за мастурбација во Софија!

20 април, 20120
x43

За напалените бугари отворен е центар за мастурбација, а „надарените“ може тоа да го направат бесплатно и да добијат еден час гратис.

Во Софија низ парковите и запустените места се помалку ќе се среќаваат мажи кои матурбираат.

Бугарите во главниот град ќе отворат прв центар за мастурбација. Напалените мажи ќе може да влезат кога сакаат во кабините за мстурбација и да се самозадоволат. За само 5 евра за два часа ќе имаат можност да ја „истресат својата алатка“.

Цената за оние кои се помалди од 25 години ќе биде две евра. За мажите кои имаат проблеми со срецето ќе биде бесплатно, како и за оние чија алатка е поголема од 20 сантиметри.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi