Андреј Пејиќ како слатко девојче?!?!?! :))))

23 јануари, 20120
andrejpejic-DLaRepubblica

Андреј Пејиќ не се симнува од насловните страни. Најновата насловна на која се наоѓа е за магазинот D La Repubblica.

Иако неговата женствена нота особено се нагласува кога носи фустани, високи потпетици и други типични женски детали, сепак овој пат Андреј позираше во облека за мажи – во работнички комбинизон.

Сепак, со оглед на изгледот на Андреј и неговите црти на лицето, кај него е невозможно да се постигне изглед на “градежен работник”, па во ова издание повеќе потсетува на симпатично и слатко девојче отколку на момче.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma