Цртежи комбинирани со вистински фотографии

1 февруари, 20120
Pencil-Drawings-Combined-With-Photographs-1

Погледнете ги овие интересни уметнички дела од талентираниот белгиски уметник Бен Хеине, кој ги комбинира цртежите со вистински фотографии за да создаде специјални ефекти за овие фотографии. Креативно!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma