Електронска цигара експлодирала во уста на човек! :(((

16 февруари, 20120
h7

Лоши вести за сите пушачи на електронските цигари!

57 годишен маж од Флорида претрпел сериозни повреди, откако електронската цигара му експлодирала во уста. Експлозијата му ги уништила сите заби, имал изгореници на јазикот и по лицето.

Брендот на електронската цигара се уште не е познат, но иследниците сметаат дека батеријата била литиумска и дека погрешна батерија ја предизвикала експлозијата.

Ко – основачот на асоцијацијатља Tobacco Vapor Electronic Cigarette, изјавил дека 2,5 милиони американци, најчесто екс пушачи, ги користат овие уреди, а ова е прв ваков инцидент.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma