Хари Потер не сака “лизни мазни”???:))))

31 јануари, 20120
hari poter

Популарниот актер Даниел Редклиф, најдобро познат по улогата на волшебникот “Хари Потер”, но има и многубројни театарски улоги  во кои игра без блека. Како што открива, му се спрема уште една “гола улога” и тој е баш возбуден поради тоа, а открил и неколку  интимни детали…

-Го сакам своето тело и не ми смета да бидам гол. Режисерот ми кажа дека во филмот можеби ќе има голотии и ми нагласи да заборава на депилирање или бричење, бидејќи дејството на филмот се одвива во текот на 1940 година, а јас глумам Евреј. Веднаш му одговорив дека нема причина за загриженост, “доле” скратувам толку колку што морам. Не сакам ни кога девојките целосно ќе се издепилираат на интинжмните делови, открива малдиот Даниел Редклиф.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma