Хелена не може да си игра со другарчињата! :((( Имала многу обожаватели :)))

10 февруари, 20120
kefalica-helena_420x0

Хелена Јаковљевиќ, 6-годишната ѕвезда од Кефалица со своите симпатични и духовити коментари за љубовта и животот, стекна голема популарност на регионално ниво. Но, нејзината популарност има своја цена, па малата Хелена не може да излезе и да си игра пред зграда, како сите други деца.

“Не очекуваме дека ова ќе добие толку големи димензии. Хелен континуирано добива покани за да гостува во телевизиски емисии, дури и во Босна. Сите ние сме благодарни за поканите, но сепак сакаме Хелена да може да живее нормален живот. Нашата приватност е компромитирана поради тоа што не може нормално да излезе пред својот дом и да си игра”, изјави мајката на Хелена.

httpv://www.youtube.com/watch?v=5isgsksDulA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma