Hitman мајмуни низ целиот свет :)))

23 јануари, 20120
HITMAN-MONKEY

Мајмун – платен убиец се појавува како лик кој не ужива во неговото постоење. Секојдневната работа не му носи гламур и исполнет живот, како што си замислуваше. Тоа е осамениот пат по кој тој чекори. Неговата работа не ги поштедува животите на другите, тој знае дека неговата душа нема да оди во рајот. Тука е колекцијата на Мајмунот – платен убиец :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma