Јапонецот кој веќе 20 години живее сам на пуст остров!

18 април, 20120
Јапонецот кој веќе 20 години живее сам на пуст остров!

Масафуми Нагасаки цело време е гол, а изјавил дека мју здосадила цивилизацијата и дека сака да биде сам.

Јапонецот Масафуми (76) пред 20 години решил да се „спаси“ од цивилизацијата и заминал да живее сам на пуст остров. Тој цврсто решил дека сака да остане сам покрај морето и песокот.

Цело време јапонецот се шета без гардероба. За репортерот кој направил интервју со него кажал дека до пред некое време облекувал гардероба кога бродовите доаѓале на островот, но сега не се срами од ништо и ги дочекува сите како од мајка роден…. сепак, тој понекогаш знае да наврати до цивилизацијата, кога ќе снема вода или некои намирници, но потоа веднаш се враќа.

За крај изјавил дека сакал да побегне од се и да живее сам!

httpv://www.youtube.com/watch?v=ZEyFB2wJXQQ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi