Канцелариите на MTV Networks во Берлин

28 март, 20120
1

MTV е телевизија која ги создава едни од најпопуларните шоуа во историјата на забавната индустрија. Брендот се трансформираше во компанија, па так амораа да се редизајнираат нивните канцеларии. За тоа беше најмен Ден Прлман и тој направи навистина неверојатна работа. Погледнете го ова иделно место за работење!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi