Кејт Винслет: Ми се гади од песната на Селин Дион од филмот Титаник!

31 март, 20120
yn87

Актерката признала дека секој пат кога ќе ја слушне песната „My heart will go on” од филмот Титаник со кој и таа самата се прослави. Секој пат кога ќе ја слушне песната актерката изјавила дека и се повраќа.

„Имам чувство дека ќе повратам секој ат кога ја слушам. Не треба ова да го зборувам, но така се чувствувам. Би сакала да можам да кажам, еј слушајте ова е песна на Селин Дион,но неможам“, изјавила актерката.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma