Кратки нокти во смели бои повторно топ тенденција

7 февруари, 20120
1

Секоја неприродна должина на ноктите постепено губи од новата силна тенденција. Кратките или со средна должина нокти ќе бидат најпопуларни пролетва, со квадратна или овална форма. Најмодерни повторно ќе бидат смелите и силни бои за што сами ќе се убедите изгледаат толку добро на кратките нокти. Оранжева, жолта и сина се основните бои на маникирот повторно.

Основната боја на 2012 е бојата на мандарина, што представува комбинација од жолто и портокалово и црвено и сите нивни вариации. Маникирот добро би било да го надополните со кармин во исто така смела и свежа боја за да бидете дефинитивно „ин“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma