Љубовницата на Џон Кенеди открива грозоморни детали…

7 февруари, 20120
johnfkennedy

Ако досега сте имале лошо мислење за Кенеди, тоа ќе се влоши откако ќе ги прочитате најновите информации кои се опишани во кинагата на Мими Алфорд.

За време на неговиот мандат, Мими била 19 годишна приправничка во Белата куќа. New York Post ги објави најсочните детали од нејзината книга, која ќе биде објавена во среда.

Покрај нејзнините афери со претседателот, Мими опишала како во Белата куќа се користела дрога и за тоа дека Кенеди ја наговарал орално да го задоволи неговиот колега.

“Бев покрај него во дневната соба, а еден од гостите му понуди неколку жолти апчиња. Претседателот ми ги понуди мене, но јас го одбив. Таблетите наводно го стимулираат срцето и ја зголемуваат желбата за секс. Не се откажа од идејата дека треба да ја земам таблетата. Тоа беа нови, непознати чувства, јас бев преплашена. Почнав да памичам и истрчав плачејќи од собата”, изјавила Мими.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma