Мисицата го покажа својот ‘памет’ и убавина!:)

22 декември, 20120

Добро е познато дека Венецуела покрај Америка, е единствената земја која освоила најмногу круни на изборите за мис на светот.

Ирена Софија Есер Квинтеро станала предмет на потсмевање на интернет поради својот завршен говор.

Иако организаторите на изборот обезбедиле преведувач, таа решила да одговори на англиски јазик на прашањето “Кога би можеле да промените некој закон, кој би бил тој и зошто?”

На Ирена и било дозволено да зборува на шпански, но се решила да зборува на англиски и се сплеткала. Не само што го погрешила изговорот на зборовите, туку и целиот одговор бил бесмислен.

Во рок од неколку минути, мисицата станала предмет на исмејување, додека едни пишувале дека се посрамотила, други ја поддржале бидејќи била храбра и решила да зборува на странски јазик пред толку голем аудиториум.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mUrs2umQNIo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Eskişehir escort - escort -

Sağlıktan Haber