Најголемите природни гради се од Британија! :)))

12 февруари, 20120
137822

Сопственичката на најголемите гради, фризерката Рејчел (24), се жали дека градите и понатаму и растат и дека поради тоа се потешко стои и оди.

Фризерката Рејчел Аланда од Британија, своевремено е прогласена за најголемите природни гради во Британија, но тие и поантаму растат. Титулата таа ја освои во 2007 година, а од тогаш наваму градите и се пораснати.

„Понекогаш се чувствувам нервозно, Градите се она што луѓето гледаат на мене. Сега стравувам дека наскоро нема да можам да стојам и да одам поради нив“, изјавила девојката.
Иако Рејчел во меѓувреме ја загуби титулат од Дони Џонс, сосема е извесно дека може повторно да ја освои, бидејќи градите значително и се зголемиле. Рејчел додала дека сака да оди на операција за смалување на градите бидејќи веќе чувствува болки во грбот, но дека се плаши од хируршките зафати.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma