Неверојатно: По 23 години брак, дознале дека се роднини!

6 април, 20120
naslovna

По 23 години во брак, актерите Кевин Бејкон и Кајра Седвик мислеле дека знаат баш се еден за друг, но не ни помислувале дека може да ги поврзува нешто повеќе од љубов.

Гостувајќи во емисијата “Finding Your Roots”, која се занимава со проучување на семејното стебло, откриле дека се роднини. Двојката всушност е во далечна роднинска врска и од чиста љубопитност се согласиле на учество во емисијата.

Тие сакале да го истражат своето семејно стебло и дошле до навистина необичен заклучок.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi