НЛО преку ден над Беј Шор, Њујорк

2 февруари, 20120
12

Погледнете го ова видео на кое е забележан светол непознат објект кој бил снимен на 23-ти октомври 2011 над Беј Шор во Њујорк.


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma