Ова е една од ретките снимки од главата на Хитлер!

5 април, 20120
h

Гледате во една од пет постоечки рендгентски снимки од главата на Адолф Хитлер кој заедно со уште 17 милиони бизарни предмети се чуваат во американската Националана медицинска библиотека.

Рендгентската снимкта од глават на Хитлер е направена кон крајот на 1944 или почетокот на 1945 година, а е дел од големата медицинска документација за Хитлер која ја собрале американците откако се предале Германците. Од овие документи во 1958 година е тргната ознаката за тајни документи.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma