Прекрасен хотел во Шведска – колекција на необични куќички на дрва

23 јануари, 20120
nas

Ви го претставуваме прекрасниот дрво хотел, кој всушност претставува колекција на навистина инспиративни куќички на дрво.

Хотелот се наоѓа во Харадс, Шведска, а најпознатата куќичка е „Коцката од огледало“, дизајнирана од Мартин Видегард и Бол Там. Надворешноста на оваа куќичка е обложена со огледало и изгледа како лебдечка структура.

Treehotel  е вистински избор за вас доколку сакате да искусите нешто сосема ново и необично. Погледнете ги прекрасните куќички во кои може да престојувате:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma