Преубави базени направени во контејнери

2 април, 20120
6

Погледнете ја оваа супер интересна идеја на компанијата MacroSea. Кога ќе го слушнете можеби мислите на прљави базени, но ова е сосема спротивно. Во изминатите 3 лета тие самите ги монтираа, и демонтираа на улиците. Навистина убава креативна работа на архитектите на оваа компанија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi