Професорка обвинета дека на студентите им пуштила порно филмови!

17 април, 20120
nastava

Професорката Пеги Гиш морала јавно се ги  оправда своите наставни методи откако еден од нејзините студенти се пожалил по дванаесет минутниот порно филм која таа го пуштила за време на предавањата.

Поучното видео со наслов „Advanced Sexual Techniques, Volume One“ бил прекмногу сексуално експлицитен. Деканот на Универзитетот ја бранел професорката и тврдел дека во видеото станувало збор за „филозофски, психолошки, социјален и културолошки испитувања за секусалноста“.

„Не се работи за нешто задолжително. Студентите однапред беа предупредени дека некои од соджините во видеото може да бидат експлицитни и дека имаат можност да го напуштат предавањето ако тоа ги навредува“, изјавил деканот.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi